top of page

Massage

Massage

Providing Everything You Need

iStock-1432024688_edited.jpg

Klassisk Massage

För svullnad och utrensning av slaggprodukter. Massage påverkar det autonoma (icke viljestyrda) nervsystemet, lugnande hormonet oxytocin frigörs, immunförsvaret stärks, blod-och lymfcirkulation ökar, spända muskler mjuknar, motverkar stress, ökar koncentrationsförmågan, ger ökad kroppskännedom, ger djupare och lugnare andning, avgiftar från slagg.

Lymfflödesmassage

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulation. Det är ett system som går parallelt med venerna. Vid nyckelbensgropen sammankopplas den med blodcirkulationen där den tömmer lymfvätska och slagg för vidare transport till njurar, ut via urinen. Vi har lymfbanor i hela kroppen, och ca 600-800 lymfknutor i hals, armhålor, buk, ljumskar. 

Ett fungerande lymfsystem avlastar hjärtat. Kroppen bildar ca 2-4 liter lymfvätska per dygn. Lymfa är en färglös vätska  av vatten, protein, vita blodkroppar, slagg. Denna vätska behöver föras bort för att undvika svullnad och viktökning. Lymfdränering är en utrensningsprocess, en vätskedrivande massage.

Lymfflödesmassage
Indisk huvdmassage
iStock-491911339.jpg

Indisk huvudmassage

Indisk champissage har använts i tusentals år på den indiska kontinenten. Huvud, axlar, nacke, ansikte masseras med mjuka och ibland kraftfulla rörelser som befriar området från spänningar, och efterlämnar en behaglig känsla av frid och lugn. 

En beröringsterapi som frigör energi. Kund sitter på stol med kläder på.

bottom of page